Световният шампион в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа се

...
Световният шампион в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа се
Коментари Харесай

Джошуа: Бия Руиз и започвам да мисля за Уайлдър

Световният първенец в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа се надява да реализира съглашение за предстоящ мегасблъсък с Дионтей Уайлдър.
 Претендентът Руиз се учи от Майк Тайсън за срещата с Джошуа
Първо обаче британецът ще дебютира на кръга в Съединени американски щати на 1 юни, когато ще се изправи против Анди Руиз в зала " Медисън Скуеър Гардън " в Ню Йорк.

" Трябва да се срещнем с екипа на Уайлдър на масата за договаряния. Така би било най-добре. Мисля, че би трябвало да седнем дружно, да обсъдим какви са проблемите и да организираме борбата тази година.

В съботната вечер ще победя и ще наподобявам впечатляващо. След това ще насоча вниманието си към Уайлдър. Нашата борба провокира огромен интерес. Настъпи моето време да блесна. Чувствам се доста добре. Минах през много неща.

Никога нямаше да се удрям в " Медисън Скуеър Гардън " в събота, в случай че не бях минал през редица сложни моменти, прочувствени и душевен прекарвания. Никога не бих стигнал до Уайлдър. Така че трябваше да преодолея всичко това и да носоча вниманието си към огромната борба ", сподели Джошуа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР